The Break-Up Artist / Консултант по раздели 2009

Тя е коравосърдечна заради своята работа, а именно - плащат и, за да разделя хората. Много скоро, нейният бизнес като Консултант по раздели е на път да фалира. Тя трябва да измисли бързо нещо и го прави. Сега вече започва да предлага точно обратното - става сватовница. The Break-Up Artist е една невероятно разтоварваща романтична комедия, която освен, че ще ви оправи настроението, ще ви накара да изживеете неповторимото приключение на тази изключителна жена. Потопете се в историята на една жена, която от консултант по раздели, се превръща в сватовница.

Valentine's Day / Денят на влюбените 2010

В Денят на влюбените се насладете на този невероятно романтичен и забавен филм. Във Valentine's day, ще проследите историите на десет различни двойки, които се разделят и събират под напрежението на датата 14 февруари или иначе казано - Свети Валентин. Режисьор е същият човек режисирал „Хубава жена”, „Булката беглец”, „Дневниците на принцесата”, а именно - Гари Маршал. Той е събрал невероятен актьорски състав, начело с Джулия Робъртс и Ан Хатауей. Това само по себе си ви гарантира два часа забава. А ако гледате филма в компанията на вашата половинка, ще изпитате едно незабравимо удоволствие. Насладете му се!

Leap Year / Високосна година 2010

Ана, която се играе от Ейми Адамс има доста нетрадиционен и сложен план за тази Високосна година. Тя се отказва от традицията мъжът да предлага брак и хваща нещата в свои ръце. Героинята решава да предложи брак на своят любим точно на 29-и февруари. В Leap Year, всъщност се разбира, че жените имат това право според ирландските обичаи, но могат да се възползват от него само на този ден. Всичко обаче се обръща против жената. Заради лошото време, тя не може да стигне до Дъблин. Въпреки всичко, тя се запознава с кръчмар, благодарение на когото може и да изпълни намеренията си. Да, тя успява и предлага брак, но дали предложението и остава още валидно за първоначалният и избранник... Може да разберете само в това страхотно романтично приключение.

17 Again / Отново на 17 2009

В "Отново на 17", Зак Ефрън и Матю Пери ще ви въведат страхотно приключение. В него, Майк О'Донъл е задоволен с всичко. Той е звездата в отбора по фурбол, има стипендия за хубав колеж и всеки го познава. На пук на всичко, обаче, той решава да захвърли това, което е постигнал и да заживее със своята ученическа любов - Скарлет. 25 години по-късно, порасналият вече герой, осъзнава, че животът му се е сринал. Скарлет го е зарязала, а той самият е станал неудачник. Няма успех в работата и своите начинания. Отношенията с децата му са трагични. Тогава Майк среща един портиер и решава да му сподели всичко за своя живот. Това коренно променя нещата. Де да можеше да е 17 Again.